T-Scan

De T-Scan, voor digitale occlusie- en articulatie analyse, maakt in Nederland een enorme vlucht door. Steeds meer tandartsen, ortho, kaakchirurgen, implantologen en parodontologen realiseren zich dat het verkrijgen van inzicht in de status van occlusie en articulatie zeer belangrijke informatie is, om hun patiënten beter te kunnen behandelen. Met de T-Scan bieden wij u dan ook de oplossing voor een probleem, waar u als tandarts tot heden de vingers niet achter kon krijgen: Inzicht in de status van contacten, de timing van de contacten en de mate van belasting van die contacten! Deze informatie kan articulatiepapier u absoluut niet bieden! Daarmee kunnen vele onbegrepen pijnklachten nu goed worden behandeld en schades aan vaak dure tandheelkundige restauraties worden voorkomen.

De T-Scan Novus is het ideale instrument voor digitale occlusie en articulatie analyse en helpt u bij het verkrijgen van deze informatie. Dankzij flinterdunne sensoren (100μ) en vernuftige software krijgt u alle benodigde informatie om een optimale occlusie na te streven, duidelijk in 2D en 3D in beeld gebracht. In één oogopslag krijgt u een totaalbeeld te zien van de van occlusale contacten, maar ook de mate van belasting en of er sprake is van mogelijke overbelasting. En natuurlijk de timing van die contacten, is er sprake van premature contacten en hoe verhouden die zich ten opzichte van de totale occlusie. Ook is het mogelijk om de laterale bewegingen in beeld te brengen, dit voor het nastreven van een goede hoektandgeleiding.

 

Voor die tandartsen, voor wie de T-Scan Novus op dit moment nog een te grote investering is, heeft Tekscan, de fabrikant van de T-Scan, onlangs een kosten aantrekkelijk alternatief op de markt gezet: de T-Scan Novus Core. Deze T-Scan werkt met dezelfde handle als die van de T-Scan Novus, maar werkt met een beperkte software opties. Echter, alle basisfuncties voor het uitvoeren van een goede digitale occlusie en articulatie analyse zijn aanwezig, zodat u toch in staat bent om de occlusie van uw patiënten goed op orde te brengen. En mocht u na verloop van tijd willen profiteren van alle software-opties van de T-Scan Novus, dan wordt u de mogelijkheid geboden om op een later tijdstip de software te laten upgraden naar de T-Scan Novus met alle mogelijke functies van dien.

 

Wij adviseren de T-Scan Novus Core dan ook vooral voor die tandartsen, die in eerste instantie graag zelf de nodige ervaring willen opdoen met digitale occlusie en articulatie analyse (dus met het gebruik van de T-Scan in een behandelkamer) en deze ervaring en technologie op een later tijdstip willen delen met andere collega’s binnen dezelfde praktijk. Want naast het upgraden van de software naar de volwaardige T-Scan Novus is in de upgrade ook een netwerklicentie inbegrepen, zodat de T-Scan op alle behandelkamers in de praktijk kan worden ingezet.

De T-Scan

Download hieronder de gehele brochure van de T-Scan.

Onderzoek

Lees hier het laatste onderzoek inzake de T-Scan

T-Scan voor dummies

In dit boek nemen wij u mee in wat u nou precies onderzoekt met de T-Scan

Digitale workflow

Benieuwd hoe u de T-Scan in de praktijk kan inzetten? Bekijk snel de trainingsvideo

Arjan Starrenburg

Met de informatie, welke de T-Scan voor u genereert, wordt u in staat gesteld om een optimale occlusie en articulatie na te streven, dit ter voorkoming van mogelijke toekomstige schades aan dure tandheelkundige restauraties; onbegrepen pijnklachten, die ineens zichtbaar worden en effectief kunnen worden behandeld en nog veel meer.
De T-Scan kan zeer breed worden ingezet: niet alleen bij restauratieve tandheelkunde, maar ook bij gnatologische aandoeningen, orthodontie, endodontie, implantologie en prothetische tandheelkunde. Kortom, binnen de gehele tandheelkunde kan de T-Scan worden ingezet.

 

Vertrouw daarom niet langer op de subjectieve informatie, welke articulatiepapier u geeft, maar ga voor meetbare en objectieve data. Verkregen met behulp van de T-Scan Novus!

Interesse? Neem contact met ons op!

Wilt u de brochure downloaden van dit merk?
Vul nu uw e-mailadres in en wij versturen de brochure meteen.    Hey There!

    Wilt u op de hoogte blijven van onze

    merken en aanbiedingen?

    Vul nu uw e-mailadres in en mis nooit een belangrijke update!

    X