Over ons

Easier Dental Care is opgericht in 2011 en is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Onze missie is de patiënt door middel van innovatieve en kwalitatieve producten, die het lichaam zo min mogelijk belasten, een gezondere dentale behandeling te bieden met als doel het welzijn van de patiënt te bevorderen. Derhalve bieden wij tandartspraktijken een compleet aanbod van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten aan die voldoen aan onze doelstelling met betrekking tot algehele gezondheid en bovendien eenvoudig zijn in gebruik.

Welzijn Patiënt Staat Centraal

Oprichter van Easier Dental Care, tandarts Arjan Starrenburg, heeft het welzijn van de patiënt hoog in het vaandel staan. Dit standpunt straalt ook door in Easier Dental Care waar wij producten aanbieden waarin wij geloven dat die voldoen aan onze eisen. Met het opstellen van een productlijn die past binnen de Integrale tandheelkunde willen wij een aanbod creëren voor zowel de tandarts als de patiënt waarbij gezondheid voorop staat. De mond is de toegangspoort tot je lichaam, hierdoor is het niet meer dan logisch dat je hier producten gebruikt die niet schadelijk zijn voor het lichaam.

 

Easier Dental Care ziet zichzelf verder ook niet als dental depot maar als uw partner in de tandartspraktijk. Met de kennis en kunde die wij hebben proberen wij uw vraagstukken te beantwoorden en betere tandheelkunde te laten ervaren. Middels ons flexibele team zijn we daardoor altijd in staat om u van de beste service te voorzien!

Innovatieve Producten

De techniek gaat hard en het is belangrijk de wetenschappelijke trends nauwlettend te volgen. Een voorbeeld van een innovatief product met overtuigende wetenschappelijke studies is de T-Scan Novus, een digitaal occlusie en articulatie analyse systeem. Easier Dental Care is sinds 2012 exclusief distributeur voor de T-Scan in de Benelux. Al ruim 180 praktijken in Nederland werken dagelijks met dit systeem en het aantal praktijken neemt gestaag toe. Door de beet van uw patiënt te analyseren met een T-Scan bent u in staat om een completere diagnose op te maken. Met deze extra informatie kunt u veel problemen voorkomen dan wel oplossen. Dit zorgt voor betere kwaliteit van tandheelkunde en meer tevreden patiënten.

 

Zirkonia implantologie bestaat al geruime tijd maar laatste jaren heeft deze markt een vlucht genomen. Alle gerenommeerde merken komen ook met een zirkonia variant welke zij op de markt brengen. Easier Dental Care is dé distributeur van het merk Swiss Dental Solutions welke al ruim 20 jaar ervaring hebben met zirkonia implantologie. Hierdoor bieden wij een merk aan wat zich ruimschoots heeft bewezen in de markt en kunnen wij u een enorme schat aan kennis overdragen inzake zirkonia implantologie.

 

Binnen de implantologie is men altijd op zoek naar toepassingen die kunnen worden gebruikt voor botregeneratie. Easier Dental Care heeft hier het distributeurschap van de Tooth Transformer op zich genomen voor Nederland. Dit apparaat stelt u in staat om een geëxtraheerd element om te zetten in autoloog bot materiaal wat u kunt gebruiken. Hierdoor plaatst u autoloog materiaal wat enorm goede resultaten oplevert in de vorming van nieuw bot. Geen vreemd materiaal maar lichaamseigen wat u gebruikt bij uw implantologie casussen.

Ubbo Starrenburg

Algemeen directeur

 

ubbo@easierdentalcare.com

0174 75 20 60

06 521 346 38

Lees meer over mij

Ubbo is begonnen met werken bij Easier Dental Care in 2015 als onderdeel van zijn stage voor zijn opleiding. Na zijn stage is hij niet meer weggegaan en heden ten dage is Ubbo de algemeen directeur van het bedrijf. Zijn doel is om de tandheelkunde kennis te laten maken met de innovatieve producten die Easier Dental Care voert en daarbij een persoonlijke relatie op te bouwen met zijn klanten. Zijn passie naast Easier Dental Care is handballen waar hij op respectabel niveau speelt.

Arjan Starrenburg

Medisch directeur

 

arjan@easierdentalcare.com

0174 75 20 60

Lees meer over mij

Arjan Starrenburg is algemeen practicus vanaf 1982. In zijn praktijkvoering was zijn belangrijkste visie en missie het belang van een goede mondgezondheid voor een goede algemene gezondheid.  Het gebruik van niet iatrogene producten was daarbij een grote noodzaak juist omdat er een sterke samenhang is tussen mondgezondheid en algemene gezondheid. Deze denkwijze heeft in 2010 geleid tot het starten van Easier Dental Care, omdat veel innovatieve producten niet werden verkocht in Nederland, terwijl er wel vraag naar was. Op dit moment is Arjan Starrenburg de CEO van Easier Dental Care en geeft leiding aan inmiddels 3 werknemers, tevens groeit de productportefeuille gestaag. Het is zijn wens om van Easier Dental Care het leidinggevende tandheelkundige toeleveringsbedrijf te maken voor de tandartspraktijk. Die op zoek is naar de beste producten en ondersteuning om als tandartspraktijk zo dicht mogelijk bij de biologische grenzen te blijven.

Duco Wilton

Sales & marketing manager

 

duco@easierdentalcare.com

06 150 806 01

Lees meer over mij

Persoonlijk contact vind ik bijzonder leuk en leerzaam. Elke individu heeft wel iets te vertellen wat bijdraagt om mij, als persoon, verder te ontwikkelen.

 

Het openstaan voor verschillende visies en methodes, is naar mijn inziens hetzelfde als behandelingen in de tandheelkunde. Je neemt de tijd om alle factoren te bestuderen, en neemt daarna een weloverwogen beslissing. 

 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht & innovatie zijn belangrijke kernwaarden voor mij. 

 

Het team van Easier Dental Care en ik zijn overtuigd dat wij een waardevolle partner in de dentale wereld kunnen zijn, met als doel: de best mogelijke zorg voor elke individuele patiënt!

 

Naast mijn werk sport ik graag. Golf, tennis, hockey, en ook ben ik een ‘mooi weer’ wielrenner. Verder zijn familie en vrienden zéér belangrijk voor mij.

 

Ik kijk er naar uit om samen met u te werken aan de meest optimale, en realistische,  tandheelkundige zorg!

 

Graag tot snel,

 

Duco Wilton

Direct bestellen? Doe dit eenvoudig online!

Hey There!

Wilt u op de hoogte blijven van onze

merken en aanbiedingen?

Vul nu uw e-mailadres in en mis nooit een belangrijke update!

X