Topsport & Mondgezondheid avondlezingen 2022 – 2023

 

Easier Dental Care gaat in samenwerking met Sportsinjurylab diverse lezingen organiseren in het teken van de mondgezondheid bij topsporters. Hoe belangrijk is een gezonde mond voor een goede sport prestatie? Diverse experts zullen hun inzicht en expertise met u delen verspreidt over 7 lezingen in 2022 – 2023.

Naast het wetenschappelijke karakter van de lezingen komt ook de maatschappelijke betekenis aan de orde. Het is tevens mogelijk om eigen casuïstiek in te brengen gekoppeld aan het onderwerp van die avond.

Meer informatie met een overzicht van alle lezingen kunt u vinden op

Academy sportsinjurylab

 

 

 

 

Hey There!

Wilt u op de hoogte blijven van onze

merken en aanbiedingen?

Vul nu uw e-mailadres in en mis nooit een belangrijke update!

X