Organisatie

Easier Dental Care is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Wij opereren vanuit de filosofie dat al onze producten zo eenvoudig mogelijk moet zijn, en zo min mogelijk schadelijk voor het lichaam. Zo leveren wij een keramisch implantaatsysteem dat geheel metaalvrij is - van boren tot prothetische schroeven. Hiermee wordt er niet alleen esthetische een grote winst behaald, ook wordt de patiënt niet langer blootgesteld aan metalen die mogelijke overgevoeligheid kunnen veroorzaken.

Daarnaast leveren wij nog vele andere innovatieve producten, allemaal met dezelfde filosofie. Naast het leveren van producten bieden wij ook regelmatig lezingen en workshops aan.

Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

 

Team:

  Arjan Starrenburg
  Algemeen directeur
  arjan@easierdentalcare.nl
  0174-752060

 

 

 

  Gerard Flint
  Sales Director
  gerard@easierdentalcare.nl
  06-51791555

 

 

 

  Ubbo Starrenburg
  Sales/ICT Ondersteuning
  ubbo@easiedentalcare.nl
  0174-752060 / 06-52134638

 

 

 

 

 

 

Innovatieve producten

Innovatieve producten

Wij leveren innovatieve producten waarvan een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Onze focus ligt hierbij op producten met een hoge biocompabiliteit. 

Bekijk onze producten
Ervaren

Ervaren

Easier Dental Care is sinds 2011 actief op de tandheelkundige markt. Ons bedrijf staat onder leiding van een ervaren tandarts, waardoor wij weten wat er speelt in een tandheelkundige praktijk. Door tandartsen, voor tandartsen.

Meer over Easier Dental Care
Maatwerk

Maatwerk

Wij zijn uw partner in de moderne praktijkvoering. Zo helpen wij u bij het vinden van dynamische oplossingen om de kwaliteit van leven van uw patiënt te verbeteren middels producten die zich kenmerken door zowel gebruikers- als patiëntvriendelijkheid. 

Meer over onze organisatie
Copyright © 2019 Easier Dental Care
Alle rechten voorbehouden